Gimat'tan 'Ucuz' ve 'Yerli' et

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının “Ucuz Et Projesi”ne Yozgat’ta Gimat Mağazalar Zincirinden tam destek geldi.

Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık; “Bu güne kadar piyasanın altında satışa sunduğumuz ette yüzde 10 fiyat indirime giderek devletimizin et politikasına katkıda bulunmak istedik. Yozgatlı hemşerilerimiz bundan böyle devletimizin açıkladığı fiyatlardan ‘yerli üretim eti’ Gimat Mağazalarından alabilecektir” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık; “Bu güne kadar piyasanın altında satışa sunduğumuz ette yüzde 10 fiyat indirime giderek devletimizin et politikasına katkıda bulunmak istedik. Yozgatlı hemşerilerimiz bundan böyle devletimizin açıkladığı fiyatlardan ‘yerli üretim eti’ Gimat Mağazalarından alabilecektir” dedi.
Gimat Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, devletin ucuz et projesine fiyatlarda indirime giderek katkıda bulunduklarını açıkladı. Özışık, düzenlediği basın toplantısı ile ucuz et politikasına sağlayacakları katkıyı Yozgat kamuoyu ile paylaştı.
ET FİYATLARINDA
YÜZDE 10 İNDİRİME
GİDİLDİ

Özışık, açıklamasında bu güne kadar et fiyatlarını piyasa fiyatının altında tuttuklarını hatırlatarak; “Yozgatlı hemşerilerimize bu güne kadar eti Gimat mağazalarında kilogramı 33 lira 90 Kuruş’tan satışa sunuyorduk. Piyasa fiyatının altındaki fiyat politikamızı devletimizin son açıkladığı et projesine destek vermek amacıyla yüzde 10 oranında indirime giderek ‘Kıymalık Et’in kilogramını 28 lira 90 Kuruş’a, ‘Kuş başılık eti’ ise 30 lira 90 Kuruş olarak belirledik. Gimat Mağazaları olarak halkımıza eti daha ucuza sunmak adına üzerimize düşen ne ise bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya hazırız” dedi.
YERLİ ÜRETİM,
LEZZETLİ ET!

Gimat Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, yerli olarak yetiştirilen hayvanların İslami usullere uygun olarak kesimi ile elde edilen eti satışa sunduklarını söyledi.
Gimat kasap reyonlarında satışa sunulan etin “dondurulmuş” ya da “şoklanmış” et olmadığını, tamamen yerli üretim olarak en lezzetli hali ile satışa sunulduğunu vurgulayan Özışık, şunları söyledi:
“Gimat mağazalarının tüm reyonlarında olduğu gibi kasap reyonlarımızda da kesinlikle kendimize, ailemize reva görmediğimiz ürünleri halkımızı da satışa sunmadık, sunmuyoruz. Et fiyatlarını indirirken kesinlikle dondurulmuş ya da şoklanmış et değil, tamamen yerli üretim ve İslami usullere göre kesilmiş hayvanlardan elde edilen eti satışa sunacağız. Hemşerilerimize eti en organik ve lezzetli hali ile sunarken, yerli üreticiyi de bu anlamda desteklemeye gayret gösteriyoruz. Kesimi yapılan et aynı gün reyonlarımızda yer alıyor. Bu anlamda devletimizin politikasını destekliyoruz.”

09 Kas 2017 - 10:26 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi