Aksaray Merkezli 4 İlde Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

17 gözaltı Aksaray merkezli Kocaeli, Yozgat ve Adıyaman'da soruşturması kapsamında ByLock kullandıkları tespit edilen 10 şüpheliye ve ihraç edilmiş 9 öğretmene yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı

Aksaray merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 17 gözaltıAksaray merkezli Kocaeli, Yozgat ve Adıyaman'da soruşturması kapsamında ByLock kullandıkları tespit edilen 10 şüpheliye ve ihraç edilmiş 9 öğretmene yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındıAKSARAY - Aksaray merkezli Kocaeli, Yozgat ve Adıyaman'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 'ByLock' kullandıkları tespit edilen 10 şüpheliye ve ihraç edilmiş 9 öğretmene yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün kriptolu haberleşme aracı olan 'ByLock' kullandıkları tespit edilen 10 şüpheli ve ihraç edilen 9 öğretmene yönelik Aksaray merkezli Kocaeli, Yozgat ve Adıyaman illerinde 19 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 17 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, firari olan 2 kişinin yakalama çalışması sürüyor. Gözaltına alınan şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

31 Eki 2017 - 05:52 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi