Bataklığa Saplanan İneği İtfaiye Kurtardı

YOZGAT'ın Sorgun İlçesinde otlatılması için meraya bırakılan inek, bataklığa saplandı.

YOZGAT'ın Sorgun İlçesinde otlatılması için meraya bırakılan inek, bataklığa saplandı. İnek, itfaiye ekiplerinin yaptığı 1 saatlik çalışmayla kurtarıldı.Olay, Sorgun Bedirbaba Mahallesi Mükremin Göleti yakınlarında meydana geldi. Otlaması için meraya bırakılan ineklerden biri, gölet civarındaki bataklığa saplandı. İneğin saplandığını görenler, kendi imkanlarıyla çıkaramayınca itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ineğin boynuzlarına bağladıkları halatlarla bataklıktan çıkarttı. Bataklıktan çıkarıldıktan sonra ayakta durmakta güçlük çeken inek, çevredekilerin kovalarla getirdikleri su ile temizlendikten sonra tekrar meraya bırakıldı.Olay anları ise kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

31 Eki 2017 - 05:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi