Varsa projeniz BAŞVURUN

Yozgat Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, 2018 Verimlilik Proje Ödülleri için başvuruların başladığını bildirdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Mualla Taşkesen, Verimlilik Proje Ödülleri için son başvuru tarihinin 9 Ocak 2018 olduğunu açıkladı.
Taşkesen, “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılmasına, ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına ve ekonominin verimlilik temelli, sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulmasına yönelik olarak sanayi ve hizmet sektörlerindeki işletmelerin uygulamış oldukları verimliliği artırma projelerini teşvik etmek amacıyla her yıl “Verimlilik Proje Ödülleri” verilmektedir” dedi.
Taşkesen, “Sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren mikro, küçük, orta büyüklükteki ve büyük ölçekli işletmeler ve kamu kurumları uygulamış oldukları verimliliği artırma projeleri ile ödüle başvurabilecekler.
Bunun yanı sıra projelerin ön değerlendirme ve yerinde inceleme aşamalarında gönüllü bağımsız değerlendirici olarak kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanları, özel sektör işletmelerinde çalışanlar, akademisyenler ve sivil toplum örgütü temsilcileri başvuruda bulunabilirler. Verimlilik artışlarını desteklemek ve bu alanda gerçekleştirilen projeleri teşvik etmek amacıyla yürütülmekte olan Verimlilik Proje Ödüllerinin 2017 yılı başvuruları 9 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.
Başvuru formlarına ve ödül sürecine ilişkin detaylı bilgilere Bakanlığımız Verimlilik Genel Müdürlüğünün http://vgm.sanayi.gov.tr adresinden ulaşılabilir” ifadesinde bulundu.
Taşkesen, 23 Ocak 2018’de değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapılacağını, 23 Ocak- 20 Şubat 2018 tarihleri arasında ön değerlendirme çalışmaları, 20 Şubat-23 Mart 2018 tarihleri arasında yerinde inceleme çalışmaları, 10 Nisan 2018 ödül jüri toplantısı, 30 Nisan 2018 ise ödül töreninin gerçekleştirileceğini kaydetti.

03 Kas 2017 - 10:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi