'Kötü futbol, kötü hakem, kötü sonuç'

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi. Akgün mağlubiyetin nedenini ise, Kötü futbol, kötü hakem ve kötü sonuca bağladı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, sezonun ilk mağlubiyetini Aksaray Belediyespor karşısında aldı.
Kulüp Asbaşkanı Ahmet Akgün, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi. Akgün mağlubiyetin nedenini ise, Kötü futbol, kötü hakem ve kötü sonuca bağladı.Yozgatspor’un şampiyonluk hedefinde ilerleyeceğin dile getiren Ahmet Akgün, “Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Yapacak bir şey yok. Mağlubiyet olabiliyor. Olmasa iyiydi. Çünkü iyi hazırlanmıştık. Oradaki yaşadığımız ambiyans ve atmosfer ne takım ne de bizler kaldıramadık, olmadı. Çünkü galibiyet inanmış bir takım karşısında ezildik ve mağlubiyetle döndük” dedi.
ONLAR BİZDEN DAHA ÇOK İNANMIŞTI
Aksaray Belediyespor’un galibiyeti inandığını kaydeden Ahmet Akgün, “İnanmış bir takımla sahaya çıktığınız zaman 1-0 galip başlarsınız. Ama orada tabi yaşanan saha baskısının dezavantajlarını yaşadık. Çünkü Aksaray hem taraftarı ile hem de oyuncuları ile maçı almayı hakketti” diye konuştu.
HAKEM HATALARI YAKTI
Maçın hakeminin yanlış kararlar verdiğini vurgulayan Ahmet Akgün, Kırmız kart gören Mehmet Şükrü’nün pozisyonunun kırmızı kart olmadığına dikkat çekti.
Akgün, “Hakemin verdiği yanlış kararlar sonrasında takımın konsantrasyonu bozuldu. Hakemin yanlış kararları sonrasında kartlar çıkmaya başladı. Buda oyuncuların moralini bozdu. İlk yarı 0-0 bitti. İkinci yarı soyunma odasına girdim, oyuncuları motive etmek için. Bu konuşmadan sonra takım ikinci yarıya daha iyi başladı. Hakem yanlış kararları devam etti. Bunlar takım üzerinde ters bir etki yaptı. Takımın oyun konsantresi bozuldu. Bunların hepsi bir araya gelince mağlubiyet kaçınılmaz oldu” şeklinde konuştu.
ŞEHRİNDE İNANMASI LAZIM
Yozgatspor’un şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesini olduğuna değinen Ahmet Akgün, “Güçlü adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Her şeyden önce sadece futbolcuların, yönetimin inanması gerekmiyor. Şehrin de inanması lazım. Bu inanmışlıklar üzerine hareket etmemiz lazım. Aksaray’a güçlü gittik, zayıf döndük. Artık o maç geride kaldı. Önümüzdeki maçalara bakıp daha etkili ve baskılı bir futbolla yolumuza devam edeceğiz. Etkili ve baskılı futboldan vazgeçince mağlubiyet kaçınılmaz oluyor” dedi.
SON ÜÇ MAÇI DA KAZANMALIYIZ
Kulüp Asbaşkanı Ahmet Akgün, ilk yarı da bitime üç hafta kala bütün maçları da kazanmaları gerektiğini vurguladı.Akgün, “Artık bundan sonra olası bir puan kaybı yaşamamız gerekiyor. Kalan üç maçı da kazanıp ilk yarıyı en az puan kaybı ile tamamlamalıyız” dedi.

28 Kas 2017 - 10:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi