'Tarık Yılmaz' Çamlık Gazetesi'nde

Çamlık Gazetesi, yeni yayın hayatında sorumlu yazıişleri müdürlüğü görevini getirilen Gazeteci Tarık Yılmaz ile yola devam edecek.

Yılmaz, yenilenmiş kadrosu, zengin içeriği, farklı tasarımı ve tarafsız habercilik anlayışı ile basın sektörüne heyecan kazandıracak çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Yaklaşık 20 yıldır basın-yayın sektöründe görev yaptığını hatırlatan Yılmaz, edindiği bilgi birikimi ve tecrübelerini yeni yayın hayatında Çamlık Gazetesi ile yaşayacak olmanın heyecan ve gururunu hissettiğini söyledi.

Sektörün gelişmesine sağlayacağı katkılarla bu yolda mihmandarlık edecek olan Çamlık Gazetesi Kurucusu ve Sahibi Zafer Özışık’a da teşekkür eden Yılmaz; “Öncelikle basın sektöründe bilgi, birikim ve tecrübe kazanmama vesile olanlara teşekkür etmek itiyorum. Gayreti desteksiz bırakmamak, güç vermek, yol göstermek şüphesiz büyük bir erdemdir. Bu süreçte Yozgat’ın 2023 vizyonuna ulaşmasında lokomotif olacak basın sektörünün gelişmesine katkı sağlayarak, değişim ve dönüşümüne öncülük eden, Yozgat’ın girişimci ruhunu yaşatan kıymetli insan Zafer Özışık’a teşekkür ediyorum. İnşallah güven ve liyakat Çamlık Gazetesi’nde kaliteli yayın hayatının temelini oluşturacaktır. Çıktığımız bu yolda bizlere güvenen, inanan, destek verenlere teşekkür ediyorum. Kısa bir süre Yenigün ismi ile sürdüreceğimiz yayın hayatımızı inşallah süreç tamamlandığında yeni yüzü, içeriği, kadrosu ve yayıncılık anlayışı ile Çamlık Gazetesi olarak sürdüreceğiz. Bu zaman dilimi Çamlık Gazetesi’nin sektörün Basın İlan Kurumu vasıfları ile yayın yapan gazeteleri arasında yer almasını da sağlayacaktır. Şimdiden Yozgat’ımız için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

02 Eki 2017 - 08:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi