Muhtarlarla buluştu

Kadışehri Kaymakamı Seyfullah Ordueri, mahalle ve köy muhtarı ile toplantıda buluştu.

Kadışehri Kaymakamı Seyfullah Ordueri başkanlığında, Kadışehri mahalle ve köy muhtarının katılımıyla muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda muhtarların talep ve istekleri görüşüldü.

Kaymakam Ordueri, muhtarların vatandaş ile kamu kurum ve kuruluşları arasında köprü görevi gördüğünü, Kaymakamlık ve kamu kurumları ile daima koordineli şekilde çalışmasının önem arz ettiğini ifade ederek, “Muhtarlarımızın talep, istek ve önerilerini dinledik. Muhtarlarımız da her ay yapılan vatandaşla buluşma, mahalle toplantılarından ve Kaymakamlığımızın yürüttüğü projelerden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Biz de muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

26 Ara 2017 - 07:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi