Koltuğundan edeceğiz!

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK, hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Nevşehirspor’u mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Geçen hafta Talasgücü Belediyespor ile berabere kalarak ligde ilk kez puan kaybı yaşayan Yozgatspor’da Teknik Direktör Aydın Yavuz, bu maçın geride kaldığını belirterek sahalarında karşılaşacakları Nevşehirspor maçına yöneldiklerini söyledi.
Ligde tüm karşılaşmaları final havası içerisinde oynadıklarını söyleyen Yavuz, Azatlı maçına hazırlandıkları gibi Nevşehirspor maçına da o ciddiyetle hazırlandıklarını dile getirdi. Yavuz,”Nevşehir maçı için çok ekstra bir hazırlığımız yok.
Her hafta uygulamış olduğumuz antrenman programını uyguluyoruz. Futbolcuyu çok strese sokacak işler yapmıyoruz. Nevşehir takımı da saygı,duyduğumuz, ciddi bir rakip.
Futbolcularımıza yapmış olduğumuz analizlerde kimin ne yapması gerektiğini anlatıyoruz. Bütün planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Çalışmalarımız da bu doğrultuda. Başka bir düşüncemiz yok. 1-0 olsun bizim olsun. Nevşehir’i yendiğimiz zaman lig yeniden başlar” dedi. Yozgat taraftarını da maça beklediklerini ifade eden Yavuz,”Taraftardan tam destek bekliyoruz.
Bu çocuklar bunu hak ediyor. Onun için hep birlikte el ele verelim şu maçın üstesinden gelelim” şeklinde konuştu.

02 Kas 2017 - 11:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi