Saygılı: 'Şehitlerimize minnettarız'

İç Anadolu Bölgesi Şehit ve Gazi Dernek Başkanları ve yönetimleri tarafından yapılan ziyarette Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Aziz şehitlerimize minnettarız, bu vatan topraklarında özgürce yaşamayı şehitlerimize borçluyuz” dedi.

Sivas, Aksaray, Kırşehir ve Yozgat Şehit ve Gazi Dernek Başkanları, Kırıkkale Belediyesi Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Saygılı, Kırıkkale hakkında ziyaretçilere detaylı bilgi verdi. Şehrin nüfusuna göre en çok şehit veren iller arasında bulunduğunun altını çizen Saygılı, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olduğunu ifade etti.
Saygılı, "Ülkemiz için gözünü kırmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimize minnettarız. Bu vatan topraklarında özgürce yaşamayı şehitlerimize borçluyuz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan Rahmet gazilerimize de şifalar diliyorum. Onlar bu vatan için canlarını verirken arkalarında bizlere ailelerini, çocuklarını, anne, babalarını emanet ediyorlar. Onlar bizler için çok değerli. Şehitlerimizin bizlere emanet olan aileleri bizlerin aileleridir" ifadelerini kullandı.

09 Nis 2018 - 07:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi