MİLLİ BULUŞMA!

AK Parti ve MHP arasında Ankara’da gerçekleşen yakınlaşma ve adına ‘Milli mutabakat’ denilen süreç, Yozgat’ta iki siyasi partinin tebrik ziyareti ile kendini hissettirdi.

MHP İl Teşkilatının, AK Parti teşkilatlarına gerçekleştirdiği tebrik ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşti.

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce olağan kongrelerini tamamlayarak göreve başlayan AK Parti İl Başkanı Celal Köse ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı’yı makamlarında ziyaret ederek, tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse; “Göreve geldiğimiz günden bu yana Yozgat’ımız ve ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini hakkıyla yapmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile düzenlediğimiz kongremizde de delegelerimizin teveccühü ile il yönetimimiz görevine başlamış bulunmaktayım. Allah çıktığımız yolda muvaffak eylesin. Amacımız milletimize hizmetten başkası değildir" dedi.

Köse, Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat teşkilatına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi: “Her ne kadar ayrı çatı altında çalışsak da amacımız ve gayemiz birdir. Bizler hep birlikte bu vatanın bekası, birliği ve bütünlüğü için çalışmaktayız. Allah bu uğurda hepimizin yar ve yardımcısı olsun."

Ziyarette söz alan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İbrahim Ethem Sadef de, görevlerine seçilen Celal Köse ve İskender Nazlı’yı tebrik ederek başarı temennisinde bulundu.

Sadef ayrıca Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı operasyonuna da değinerek; “Kahraman Türk askeri huzur için, istikrar için, güvenlik için, sükûnet ve selamet için Afrin’e yıldırım gibi inmiştir. Bu vesileyle tarih yazan Afrin kahramanlarına sevgi ve selamlarımı gönderiyor, Cenab-ı Allah’tan hepsini korumasını, kollamasını niyaz ediyor, aziz şehitlerimize rahmet temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

01 Şub 2018 - 07:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi