TARİH BOYAYACAKLAR

Sarıkaya Belediyesi tarafından hazırlatılan ilçeyi anlatan boyama kitapları ana sınıfı öğrencilerine dağıtıldı.

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinin tarihi ve kültürel özelliklerinin tanıtılması için Sarıkaya Belediyesi tarafından hazırlatılan boyama kitapları, Belediye Başkanı Ömer Açıkel tarafından ana sınıfı öğrencilerine dağıtıldı.

yama kitabının yanı sıra öğrencilere boyama seti dağıttıklarını aktaran Başkan Açıkel, “Sarıkaya Belediyesi boyama kitabı içerik olarak tamamen ilçemizle alakalı resimler içeriyor. Öğrenciler ilçemizin tarihi ve kültürel özelliklerini boyama yaparak tanıyacaklar. Boyama kitabı hem çocuklarımızın görsel zekasının gelişimine katkı sağlayacak hem de küçük yaşta ilçemizi tanımalarını sağlayacak” dedi.

03 Kas 2017 - 10:18 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi