Sosyete Pazarı yeniden

Geçen yıl ilk kez açılan sosyete pazarı bu yıl ikinci kez açıldı. Yozgat Belediyesi kapalı Pazar yerinde her hafta Cuma günleri kurulan Pazar, hem tüketicilerin hem de esnafın her ihtiyacına karşılık veriyor

Sosyete pazarı, ayakkabıdan çantaya, züccaciyeden kozmetiğe, bijuteriden iç giyime, spordan klasik giyime kadar birçok ürün Pazar da yer alıyor.
Belediye Başkanı Kazım Arslan, "Günümüzün ekonomik sisteminde alışveriş merkezlerinin, süper marketlerin çoğaldığı sistemde esnafın bunlarla baş edebilmesinin en önemli yollarından birisi de bu pazarlardır. İnşallah Yozgat esnafı da buna yeterince katkı sağlar. Esnafımız için halkımız için bereketli olur. Temennimiz burada kaliteli ve ekonomik ürünlerin satılmasıdır. Bu şekilde olduğu zaman bu pazar aksamadan işlemeye devam edecektir" dedi.

09 Nis 2018 - 07:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi