Amatöre BOZOK ruhu

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hakan Bektaş ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’i makamında ziyaret etti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Yozgat’taki amatör sporu konuştu. Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş yönetim kurulu adına, Karacabey’e Yozgat’ta Amatör sporun gelişmesine yaptığı katkılar ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, Salih Karacabey yazılı 66 sırt numaralı forma hediye etti.
Ziyarette Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Yozgat ASKF Başkan Hakan Bektaş, Bozok Üniversitesi bünyesinde açılan ve bir çok branşta sporcunun eğitim gördüğü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun (BESYO) Yozgat’ta sporun gelişmesine önemli katkılar sağladığını söyledi. Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüs alanında bulunan spor tesislerinin Yozgat’ta amatör sporun hizmetine sunmalarından dolayı Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’e teşekkür eden Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş, “Rektörümüz bizim her zaman yanımızda oldu ve tüm taleplerimizi olumlu karşıladı. Bundan dolayı Rektörümüzün şahsında tüm üniversite camiasına teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey de nazik ziyaretlerinden dolayı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Biz, Bozok Üniversitesi olarak Yozgat sporunun yanındayız. Her alanda olduğu gibi spor alanında da üzerimize düşeni bugüne kadar yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. U19 Türkiye şampiyonası birinci kademe futbol müsabakaları üniversitemiz ev sahipliğinde yapıldı. Yozgat’ta oynanan amatör küme müsabakalarında da spor tesislerimizi Yozgat gençliğinin hizmetine sunduk. Bozok Üniversitesi bünyesindeki Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda okuyan öğrencilerimiz ile Yozgat gençliği spor sayesinde kaynaşarak bir araya geliyor. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz. Üniversite yönetimi olarak öncelikli hedeflerimiz arasında, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve diğer Fakülte ve Meslek Yüksekokullarında okuyan öğrencilerimiz için kampüs alanımızda futbol, basketbol, voleybol sahaları ile yüzme havuzu gibi tesislerin bulunduğu bir kompleks yapmak yer almaktadır. Yozgat’ta sportif etkinliklerin artırılması noktasında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile sürekli iş birliği halinde olacağız” ifadelerini kullandı.

11 Kas 2017 - 12:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi