Akdağmadeni belediye personeli kadroya geçişi halay çekerek kutladı

Akdağmadeni ilçe Belediyesi’nde taşeron işçiler, kadroya geçişlerini davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladılar.

Akdağmadeni Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan ve kadroya geçmeye hak kazanan 230 personel, Belediye Meydanı’nda davul zurna eşliğinde kutlama yaptı. Kadroyu alan personel sevinçlerini doyasıya eğlenerek yaşadı.
Akdağmadeni Belediyesi bünyesinde çalışan 230 taşeron işçinin kadroya geçişlerinin tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Suphi Daştan, emeği geçen herkese teşekkür etti. Kadroya geçişlerde personelini mağdur etmediklerini belirten Daştan, "İlçemiz Akdağmadeni’nde yaklaşık 230 kişi taşerondan kadroya geçti. Bu kadro AK Parti hükümeti döneminde nasip oldu. Çalışanlarımızın bir kısmı milli eğitim müdürlüğü kadrosuna, bir kısmı da belediye bünyemizde çalışmaya devam ediyor" dedi.
Etkinlik sonrası kadroya geçen belediye personeli Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan’a teşekkür plaketi verdi. Daha sonra ise Başkan Daştan ile belediye personeli günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekindi.

06 Nis 2018 - 04:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi