'Aqua Park kapanmadı'

Yozgat’ta 10 milyon lira harcanarak yapılan ve ilgi olmadığı için kapandığı iddia edilen “Termal Aqua Park ve Termal Havuz”a Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç sahip çıktı.

Dönemin Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı tarafından yaptırılan ve özel sektör marifeti ile kadınlara özel işletmeye açılan Yozgat Termal Aqua Park ve Termal Havuz’un kapandığı yönündeki iddialara Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Yenigün Gazetesi aracılığı ile açıklık getirdi.
KAPANDI DİYE BİR ŞEY YOK!
Kamuoyunda yer alan “10 milyon liralık termal tesis ilgisizlik yüzünden kapandı” yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Vali Yurtnaç, Özel İdareye ait tesisten para kazanamadığını iddia eden müstecirin işi bıraktığını, tesisi devralıp, işletmeciliğini İl Özel İdaresi olarak yapacaklarını açıkladı.
“KADINLARA ÖZEL” OLACAK!
Tesisin kapandığı yönündeki algının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Vali Yurtnaç, ihale ile işletmeciliğini alan müstecirin tesisi üç gün kadınlara, üç gün erkeklere açmak istediğini fakat böyle bir talebi kabul etmediklerini söyledi.
Bu tesisin sadece kadınlara özel olarak yapıldığını hatırlatan Yurtnaç; “Tesisin kapanması diye bir durum söz konusu değil. Müstecir ihale ile burayı tutmuştu. Haftada üç gün erkeklere üç gün kadınlara olsun diyor. Biz buraya sadece müstakil kadınlara olsun diye yaptık. Ç alıştıramıyorsa müstecir bırakır. Tasfiye sürecine giriyoruz. Bizim amacımız orada para kazanmak değil. Devletin oradan aldığı kiraya ihtiyacı yok. Özel idare olarak kendimiz çalıştıracağız” diye konuştu.
DAHA UYGUN ÜCRET OLACAK
Vali Yurtnaç, Özel İdare olarak alınacak kiranın derdinde olmadıklarını, millete hizmet adına daha uygun ücrete bayanlara açık bir şekilde tesisin hizmet etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.


06 Kas 2017 - 06:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi