En anlamlı teşekkür!

Merkez Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı, öğretmen ve öğrencileri bu güne kadar uyguladıkları sosyal sorumluluk projelerinde kendilerini yalnız bırakmayan Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Merkez Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı, öğretmen ve öğrencileri bu güne kadar uyguladıkları sosyal sorumluluk projelerinde kendilerini yalnız bırakmayan Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık’ı ziyaret ederek gösterdiği ilgi ve destekten ötürü teşekkür ettiler.

Yozgat’ta eğitimden kamusal faaliyetlere, sivil toplum kuruluşlarından pek çok önemli organizasyona sosyal sorumluluk projelerinin destekçisi olan Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, önceki gün çok önemli misafirlerini konuk etti.
Yozgat Merkez Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı İlknur Ersöz, Matematik öğretmenleri Mahi Yalçın, Cemile Pektaş, öğrenciler Zeynep Sude Etli, Ahmet Galip Sarıoğlu, Ali Durak, Özışık’ı makamında ziyaret etti.
Okul aile birliği başkanı İlknur Ersöz, bu güne kadar gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinde sağladığı katkılardan ötürü Özışık’a teşekkür etti.
Ersöz; Geleceğimizin mirası çocuklarımızın hayata hazırlanmasında verdiğimiz mücadelede bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
Öğretmen ve öğrenciler de Özışık’a teşekkürlerini çiçekle bildirdiler.
Özışık da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman eğitim başta olmak üzere memleketin, Yozgatlı’nın hayrına olacak organizasyonlarda destek olduğunu belirterek, bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan mutluluk duyacağını kaydetti.

21 Ara 2017 - 07:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi