'Çok çalışacağım'

Yozgat’ın Yerköy İlçesi’nde AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Aziz Başak, üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmenin gayretinde olacağını söyledi.

Başak, 15 yıldan bu tarafa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkenin gelişimine ve değişimine imza attığını kaydetti.
Ülkenin kalkınması ve milletin refahı için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışan Ak Parti’de ilçe başkanlığı ve yöneticilik yapmaktan büyük onur duyduğunu dile getiren Başak; “. Devraldığımız hizmet bayrağını Yerköy’de daha da yukarılara çıkarmak için, yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halisane duygularla, Hak yolunda halkımız için, birlik ve bütünlük içerisinde yapacağımız çalışmalar ile ilçemizi daha müreffeh bir şehir haline getireceğiz. Türkiye’de tek başına iktidara geldiği günden beri değişimin ve gelişimin öncüsü olan Ak Parti, Yerköy’de de yerel yönetimde iktidar olmanın avantajları ile büyük değişim ve gelişmelere öncülük etmiştir. Bizler daima halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde olduk olmaya da devam edeceğiz. Bizim halkımızdan tek isteğimiz, yapılan hizmetlere destek vermeleri ve hizmet yolunda bizlerden dualarını esirgememeleridir” dedi.
Basının çok önemli görevler yaptığına da değinen Başkan Aziz Başak, “Ülkemizin etrafında türlü tehlikelerin dolaştığı bugünlerde, milletimizin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi yönünde basınımıza büyük görevler düşmektedir. Bizler her daim basının özgür, tarafsız ve objektif olmasından yana tavır aldık. Bu tavrımız da devam etmektedir. Yerel basınımız da bizler için çok önemli görevler yapmaktadır. Yapılan hizmetlerin, iyi ve güzel işlerin halkımıza yansıtılmasında üzerine düşen görevleri yerine getiren tüm basın mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

16 Kas 2017 - 11:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi