Bize İstanbul 'HARMAN YERİ'

İstanbul önceki akşam önemli bir Yozgatlı buluşmasına ev sahipliği yaptı. İş adamları ve siyasetçilerin yanı sıra STK temsilcileri de Harman Yeri ismi verilen buluşma organizasyonunda bir araya geldi.

Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul’da Yozgatlılar “Harman Yeri” ismi verilen organizasyonda bir araya geldi. Çok sayıda işadamının da yer aldığı buluşmaya; Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Başbakan Müsteşarı Fuat Oktay, İstanbul Milletvekili Yozgatlı Hemşerimiz Hurşit Yıldırım, İşadamı Yüksel Akgül ve yaklaşık 100 kadar Yozgatlı Bürokrat ile il adamı katıldı.
Daha önce Yozgat ve İstanbul’da gerçekleştirilen işadamları zirvesinin devamı niteliğindeki Harman Yeri buluşması Yozgatlıların birlik ve berberliğini de vesile oldu. Yozgat ana fikri üzerinde gerçekleşen toplantıda işadamları zirvesinde elde edilen veriler üzerinden değerlendirmeler yapıldı.

05 Kas 2017 - 02:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi