Yozgat'a acı haber Ağrı'dan geldi

Yozgatlı Uzman Çavuş Dursun Pampal, Ağrı Doğu Beyazıt’ta teröristlerle girilen çatışmada şehit düştü. Evli ve 1 çocuk babası olan şehidin acı haberi Sarıkaya İlçesi’ne bağlı Küçükçalağıl Köyü’nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı, 1 terörist de etkisiz hale getirildi. Şehit askerin Sarıkaya’nın Küçükçalağıl Köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Dursun Pampal olduğu öğrenildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Pampal’ın ailesi Küçükçalağıl Köyü’nde yaşıyordu.

15 Nisan Pazar günü Sarıkaya’da ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenleneceği, oradan da köyüne defnedileceği bildirildi.

AĞRI’DA HAİNLERLE ÇATIŞMA

Ağrı'da çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, 5 asker yaralandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, jandarma timlerince Doğubayazıt ilçesinin Ağrı Dağı bölgesindeki kırsal kesiminde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada 6 asker yaralandı, 1 terörist de etkisiz hale getirildi.

Bölgeye gönderilen ambulanslar ile Doğubeyazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerden biri yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Bir asker de helikopter ile Van'daki bir hastaneye sevk edildi.

Çatışmada, bazı teröristlerin de yaralı halde kaçmaya çalıştığı belirtildi.

Takviye birliklerin gönderildiği bölgedeki çatışma sürüyor.

14 Nis 2018 - 11:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi