Borsa ısıtacak

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası ile Boğazlıyan Ticaret Borsası eğitime destek çalışmaları kapsamında, bin öğrenciye kışlık giyim yardımı yaptı.

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Çağrı Kılıç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ile her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan yardımın, bu yıl da bin öğrenciye verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildiğini söyledi.
İhtiyaç sahibi öğrencileri az da olsa sevindirmek için imkanları ölçüsünde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kılıç, “Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası ve Boğazlıyan Ticaret Borsası olarak “Her yıl geleneksel olarak yapmış olduğumuz yardımı bu sene de devam ettirdik.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği denetimi kapsamında 1000 öğrencimize kışlık ayakkabı ve giyim yardımı yaptık. Kışın karlı, yağmurlu havalarda okullara giderken inşallah sıcak ve ayakları ıslanmadan okullara varmalarını sağlayacağız” dedi.

05 Kas 2017 - 02:01 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi