Sezik'ten anlamlı ziyaret

Yozgat Müftüsü Salih Sezik, Gedikhasanlı Kasabasında bulunan Kutbu Cihan Merhum Şakir Efendi Erkek Hafız Kur’ an Kursunu ziyaret etti.

İş Adamı Bilal Şahin’in yaptırdığı Kutbu Cihan Merhum Şakir Efendi Kur’ an Kursu ve Kulliyesini İl Müftüsü Salih Sezik, Müftü Yardımcıları İsmail Karadavut ve Süleyman Eroğlu ile birlikte ziyaret etti.
Hafızlık öğrencileriyle yakından ilgilenen İl Müftüsü Sezik, öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilerin eğitimleri hakkında öğreticilerden detaylı bilgi aldı.
Kur’ an Kursunun ihtiyaçları ve yapılması gerekenler hakkında Sorgun İlçe Müftüsü Hasan Görer’le fikir alışverişinde bulunan Sezik; Yozgat’a ve İlçelerine bu güzel eserleri kazandıran Bilal Şahin Bey’e İl Müftülüğü olarak teşekkür ediyorum dedi.

09 Kas 2017 - 10:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi