'Daha iyi bir noktada olabilirdik'

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Dr. Kazım Arslan, gereksiz puan kayıpları olmasaydı, takımın iyi bir noktada olacağını söyledi.

Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, “Şampiyonluğa oynayan takımları göz önüne getirdiğimiz zaman ve onların harcadığı bütçeleri göz önüne getirdiğimiz zaman Yozgat daha az ve kısıtlı bir bütçe ile diğerleri ile başa baş gidiyoruz. İnşallah sezon sonunda ipi göğüsleriz” dedi.
TRANSFERİ YAPACAĞIZ
Orta saha için bir transfer arayışları olduklarını anlatan Dr. Kazım Arslan, “Zaten takım oturmuş durumda. Gereksiz transferlere yok diye düşünüyorum. Görüştüğümüz futbolcu var, en kısa zamanda gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

08 Şub 2018 - 09:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi