Tarafımız belli!

Grup Meydan ve Cadde taraftarlar dernek başkanları, Yozgatspor 1959 FK Başkanı Dr. Kazım Arslan’ın ziyaret etti. Dernek Başkanları, Nevşehir GK maçı öncesinde destek sözü verdi.

Başkan Arslan, taraftar gruplarının liderleri ile bir araya gelerek kritik Nevşehirspor karşılaşması öncesi birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Arslan, taraftar gruplarının liderlerinden olası bir taşkınlığa izin vermemelerini istedi.
MAKAMINDA GÖRÜŞTÜ
Yozgatspor 1959 FK Kulüp Başkanı Kazım Arslan, taraftar gruplarının liderleri ile makamında bir araya gelerek bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmede Cadde Taraftarlar Derneği Başkanı İhsan Arslan ve Meydan Taraftar Grubu liderlerinden Hasan Kürşat Caykın yer aldı.
Şampiyonluk yolunda taraftarların desteğinin önemine vurgu yapan Başkan Arslan, Nevşehirspor’u en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Taraftar gruplarını, sahaya yabancı madde atma ve küfürlü tezahüratlar konusunda uyaran Arslan, olası bir saha kapatma cezasının şampiyonluk yolunda büyük bir engel olabileceğini vurguladı.
Stadyum’da 12. adam olarak yer alacak olan taraftarlardan 90 dakika boyunca destek sözü alan Başkan Arslan, tribünlerden kaldırılan amigo sehpalarının da tekrar yerine getirilmesi için görüşmeler yapacağını sözlerine ekledi.
DESTEK SÖZÜ
Cadde Taraftarlar Dernek Başkanı İhsan Arslan’da yönetimin yanında yer aldıklarını ve bu mücadelede sonuna kadar kırmızı-siyahlı takımı destekleyeceklerinin sözünü verdi. Meydan Taraftar Grubu liderlerinden Hasan Kürşat Caykın ise, Nevşehirspor mücadelesinin önemine vurgu yaparak olası bir taşkınlığa izin vermeyeceklerini söyledi.

05 Kas 2017 - 01:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi