Değer vermeyen milletler yok olur

Türk Eğitim-Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel, öğretmenlerin her kademe insanın yetişmesinde emeği olduğunu belirterek, öğretmeni olmayan milletlerin ve devletlerin yok olacağını söyledi.

Türk Eğitim-Sen Yozgat Şubesi öğretmenler günü nedeniyle üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Sedefler Düğün Salonu’nda gerçekleşen yemeğe Türk Yerel Hizmet-Sen Yozgat Şube Başkanı Uğur Sağlamer, Türk Büro-Sen Yozgat Şube Başkanı Hacı Turan Başkal, Yozgat Türk Ocağı Başkanı Nefise Yüksel, Türk Sağlık-Sen Yozgat Şube Başkanı Latif karagöz ile öğretmenler ve aileleri katıldı.
Ülkenin en önemli kadrosunun eğitim kadrosu olduğunu vurgulayan Türk Eğitim Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel, “Bizler bir sendika hayal ediyorduk. Üyeleri ile iç içe, tek bir üyesi için değil bütün üyeleri için var olan bir sendika yönetimi düşünüyorduk. Bu amaç ve şevkle çıktığımız yolda başarmanın verdiği gurur ve üzerimize yüklediği sorumluluk bilinci ile hareket edeceğimizden emin olunuz. Ülkemizin en önemli kadrosu öğretmen kadrosudur. Her kademe insan yetişmesinde emeği olan ancak öğretmenlerdir. Öğretmeni olmayan yolunu kaybeder. Öğretmenine değer vermeyen milletler devletler yok olur. Bu bilinçle siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” diye konuştu.
Kabayel ayrıca, yemeğin düzenlenmesinde katkı sağlayan MHP İl Başkanı Ethem Sedef ile Türk Standartları Enstitüsü Bölge Müdürü Kürşat Bacanlı’ya teşekkür etti.
Konuşma sonrasında görevi bırakan Seyfi Bayrak ve öğretmenleri yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Program yemek ve müzik eşliğinde sona erdi.

24 Kas 2017 - 02:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi