Yenigün 'Çamlık Gazetesi' bünyesine katıldı!

Yozgat Yenigün Gazetesi, sektörün genç ve önemli isimlerinden “Çamlık Gazetesi” bünyesine katıldı.

“Yenigün Gazetesi” ismi ile kısa bir süre yayın hayatını sürdürecek olan Çamlık Gazetesi, bürokratik sürecin tamamlanmasının ardından “Çamlık Gazetesi” ismi ile, şehrin vasıflı gazetesi olarak yayın hayatına devam edecek.Yozgat basın sektöründe yeni bir dönemin de başlangıcı olan değişim ve dönüşümün adımları atılmaya başladı. Basın İlan Kurumu kriterleri ölçüsünde yayın hayatını sürdüren Yozgat Yenigün Gazetesi, basın sektörünün genç ve önemli gazetelerinden olan Çamlık Gazetesi bünyesine katıldı. Sektöre farklı bir soluk kazandıracak olan bu değişim, gerekli bürokratik sürecin tamamlanmasının ardından Yenigün Gazetesi’nin, Çamlık Gazetesi ismi ile yayın hayatını sürdürmesi ile taçlanacak.

Yozgat basın sektöründe yeni bir dönemin de başlangıcı olan değişim ve dönüşümün adımları atılmaya başladı. Basın İlan Kurumu kriterleri ölçüsünde yayın hayatını sürdüren Yozgat Yenigün Gazetesi, basın sektörünün genç ve önemli gazetelerinden olan Çamlık Gazetesi bünyesine katıldı. Sektöre farklı bir soluk kazandıracak olan bu değişim, gerekli bürokratik sürecin tamamlanmasının ardından Yenigün Gazetesi’nin, Çamlık Gazetesi ismi ile yayın hayatını sürdürmesi ile taçlanacak.


ÖZIŞIK: “YOZGAT’IMIZ İÇİN HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”
Basın sektörüne yeni bir süreç ve heyecanın gelmesini sağlayan değişim ve dönüşüme öncülük eden Çamlık Gazetesi sahibi Zafer Özışık, sürecin Yozgat ve basın camiası için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Çamlık Gazetesi’ni basın sektörüne kazandırmış olmanın mutluluğunu her zaman yaşadığını belirten Özışık, Yenigün Gazetesi’nin Çamlık Gazetesi bünyesine katılması ile yeni bir sürecin de adımlarını attıklarını söyledi.


YENİGÜN GAZETESİ “ÇAMLIK GAZETESİ” OLACAK
Özışık açıklamasında süreci şöyle anlattı: “Yenigün Gazetesi’nin Çamlık Gazetesi bünyesine katılması ile yeni bir süreci de başlatmış olduk. Gerekli bürokratik aşamalar tamamlanıncaya kadar Çamlık Gazetesi, Yenigün Gazetesi ismi ile yayın hayatını sürdürecek. En kısa sürede işlemleri tamamlayarak Basın İlan Kurumu kriterleri ölçüsünde “vasıflı” ve “farklı” bir Çamlık Gazetesi olarak yayın hayatına devam edeceğiz” dedi.


ÇAMLIK GAZETESİ “YOZGAT’IN OLACAK”
Özışık, ticaret hayatının da temelini oluşturan Yozgat hassasiyetinin basın-yayın sektöründe de her zaman önceliklerinden olacağını ifade etti.
Çamlık Gazetesi’nin, basın-yayın ilkelerine bağlı bir yayıncılık anlayışı ile Yozgat ve Yozgatlı’ının tarafından, doğrulardan yana bir anlayışla varlığını sürdüreceğini vurgulayan Özışık, şunları aktardı: “Çamlık Gazetesi, öncelikle Yozgat’ın gazetesi olacak. Çamlık Gazetesi’nde “Yozgat”, “Bozok Yaylası”, bu toprağın insanlarının değer yargıları yer alacak. Yozgatlı Çamlık Gazetesi’nde kendini bulacak. Bu toprağın insanının sesi olacak bir gazete oluşturacağız” dedi.


GÜÇLÜ KADRO, LİYAKATLİ GAZETE…
Çamlık Gazetesi’nin yapılanma sürecinde sektörün emektar ve genç isimlerinden Tarık Yılmaz ile yoluna devam edeceğini bildiren Zafer Özışık; “Yozgat’ın ve Yozgatlı’nın gazetesi olacak Çamlık Gazetesi’nin Yazıişleri Müdürlüğü görevini yeni süreçte sektörün yetiştirdiği isimlerden Tarık Yılmaz yapacak. Güçlü bir kadronun, liyakatli bir gazetenin oluşması adına sektöre farklı bir heyecan kazandıracağına inanıyorum. Bu süreçte bizimle yola yürüyecek arkadaşlarıma şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Yozgat’ın vasıflı gazetesi Çamlık Gazetesi Yozgat’ın gönlünde büyüyerek yoluna devam edecektir” diye konuştu.

03 Kas 2017 - 09:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi