Paşabahçe Mesire Alanı Karla Bembeyaz Oldu! Paşabahçe Mesire Alanı Karla Bembeyaz Oldu!

O dönem Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı olarak görev yaptığını belirten Prof. Dr. İşgüzar, sürecin detaylarını paylaştı.

İşgüzar, Öcalan’ın Yunanistan tarafından Kenya’ya kaçırıldığını ve buradan Hollanda’ya götürülmek istendiğini ifade etti. Hollanda’daki uçak model ve tip numarasının kendilerine bildirildiğini belirten İşgüzar, MİT görevlilerinin kendilerini muz tüccarı olarak tanıtarak operasyonu gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Kıbrıs Rum Kesimi Üzerinden Geçiş Planı

Operasyon sürecinde dikkatli bir uçuş planı oluşturduklarını belirten İşgüzar, havadaki rotaların kara yollarından daha belirgin olduğunu ve uçuş planı vermeden uçmanın mümkün olmadığını vurguladı. Kenya’ya ulaşmak için Kıbrıs Rum Kesimi üzerinden geçmeleri gerektiğini ifade eden İşgüzar, bu sürecin dikkatli şekilde yönetildiğini söyledi. Pilotların, Kıbrıs üzerindeyken belirli kodlu konuşmalar gerçekleştirdiğini ve bu sayede güvenli geçişin sağlandığını açıkladı.

Ramazan Ayı Güzel Geçiyor

İşgüzar, Ramazan ayı vesilesiyle de Yozgatlı hemşehrilerine mesaj verdi. İftar sofralarının eskisi gibi olmadığını belirten İşgüzar, “Rahmet, mağfiret ve kurtuluşa vesile olan Ramazan’ın, Yozgatlı hemşehrilerimize huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum.” dedi.

Başkan Arslan Yozgat İçin bir kazanç

Ayrıca, Yozgat Belediye Başkanı’nın seçim başarısına da değinen İşgüzar, “Başkanımız kendisi için değil, Yozgat için kazançtır. Yozgat kazanmıştır. Partiler üstü bir kişiliğe sahip, herkesin sevdiği bir insandır.” ifadelerini kullandı.

Editör: Kadir Görgülü