Gerçekleştirilen açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Yeni şubenin açılış törenine, MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Mesut Genç, MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Hüseyin Altınok, Akyurt İlçe Başkanı Yalçın Yalçınkaya, MHP teşkilat yöneticileri, vatandaşlar ve davetliler katıldı.
Açılışta konuşan MHP MYK Üyesi Fatih Çetinkaya, işletmenin bölge halkı için önemli bir hizmet sunacağını belirterek, “İlçe başkanlarımızla birlikte Batıkent Çakırlar’daki Ada Gross Market’in açılışını gerçekleştirdik. İşletme sahibi Ali İhsan Gürel Bey’i tebrik ediyor, bu yatırımın bölgeye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Gıda alanında önemli bir ihtiyaca cevap verecek bu şubenin, aynı zamanda istihdama da katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.