AK Parti Akdağmadeni İlçe Başkanı Adem Darımla, seçime giden süreçte saha çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Başkan Darımla, “Edep Erkan ve yol bizdedir. Dünya mazlumlarının duası, millet ve memleket sevdalısı, kırılmaz denilen nice zincirleri kıran, Türkiye’nin makus kaderini değiştiren Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu hedeflere ulaşmak için yine sahalardayız” şeklinde konuştu.

Yüksekokula ziyaret

Akdağmadeni Sağlık Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiklerini dile getiren Darımla, şunları kaydetti; “Bugün Akdağmadeni Sağlık Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettik. Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ beyin de katılım sağladığı ilçemizin sosyo-kültürel alanda gelişmesi için yapılacak işlerle ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İlçemiz için hayırlara vesile olur inşallah.”

Hal ve hatırlarını sorduk

Darımla, daha sonra depremden etkilenerek Akdağmadeni’ne gelen konukları da ziyaret ettiklerini belirterek, “Daha sonra Yüzyılın felaketi olarak kayıtlara geçen 10 il, 116 ilçe, 141 belde ve 4 binin üzerinde köyde büyük yıkıma neden olan ve 13.5 milyon vatandaşımızın hayatını etkileyen deprem nedeniyle Kredi ve Yurtlar Kurumumuzda ağırlamış olduğumuz 230 misafirimizi ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduk. Allah devletimize milletimize zeval vermesin” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Haber Merkezi