AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek, beraberindeki teşkilat üyeleriyle birlikte Zafer Özışık’ı ziyaret ederek yürütülen siyasi ve teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette, sahada sürdürülen faaliyetler ve mahalle bazlı çalışmalar ele alındı.

“Sahada Aktif Çalışma Yürütüyoruz”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Şimşek, göreve geldikleri günden bu yana aktif bir saha çalışması yürüttüklerini belirtti.

Yozgat’ta Turizm Haftası Etkinliği
Yozgat’ta Turizm Haftası Etkinliği
İçeriği Görüntüle

Mahalle başkanları ve teşkilat üyeleriyle birlikte Yozgat merkezde tüm mahalleler, cadde ve köylerde vatandaş ziyaretlerinin sürdüğünü ifade etti.

Vatandaş Talepleri Ön Planda

Şimşek, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemeye önem verdiklerini vurgulayarak, sahadaki çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi.

“Seçim Yokken Seçim Varmış Gibi Çalışıyoruz”

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen siyasi hedefler doğrultusunda çalışmaların yoğun şekilde sürdürüldüğü belirterek, teşkilatın, seçim süreci beklemeden hazırlıklarını sahada sürdürdüğü ifade edildi.

Medya Ve İş Dünyasından Değerlendirme

GİMAT Grubu ve Çamlık Medya Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni ilçe yönetimine başarılar diledi.

Özışık, Kepçe karıştırır dağıtır, mala da karıştırır ama düzeltirde. Asıl marifet mastar olup en düzeltici olmada. İlçe başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek’i mastara benzetiyorum. En düzeltici olmasını bekliyoruz ki öyle. AK Parti yeni başkanını buldu. Hayırlı uğurlu olsun. Yolu açık olsun” Diye konuştu.