Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, Yozgat’ta çeşitli temaslarda bulunacak.

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Acar’ın şehirdeki program detayları kamuoyuyla paylaşıldı.

Parti Teşkilatıyla Görüşecek

Program kapsamında Faruk Acar’ın ilk olarak parti teşkilatıyla bir araya gelmesi ve saha çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Teşkilat buluşmasında yerel siyasi gündem ve parti çalışmaları ele alınacak.

Yerel Medya ile Buluşma

Ziyaretin en dikkat çeken ayağı ise yerel medya temsilcileriyle yapılacak toplantı olacak. Faruk Acar, 25 Şubat 2026 Çarşamba günü saat 16.00’da AK Parti Yozgat İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar’dan Yozgat’ta Hizmet, Dayanışma ve Reform Vurgusu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar’dan Yozgat’ta Hizmet, Dayanışma ve Reform Vurgusu
İçeriği Görüntüle

Basın toplantısında Acar’ın gündeme dair değerlendirmelerde bulunması ve gazetecilerin sorularını yanıtlaması bekleniyor.

İl Başkanlığından Davet

AK Parti Yozgat İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından yapılan davette şu ifadelere yer verildi:

“Genel Başkan Yardımcımız Sayın Faruk Acar, ilimizdeki yerel medya mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulunacaktır. Katılımınızdan onur duyarız.”

Ziyaretin, şehirdeki yerel medya dinamikleri ve parti çalışmaları açısından önemli bir buluşma olması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi