Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde faaliyet gösteren Lozan Mübadilleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Kurban Bayramı dolayısıyla geniş katılımlı bir bayramlaşma programı düzenledi. Programa siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kayalar Derneğe Üye Oldu
Program kapsamında İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar’ın derneğe üyelik kaydı da gerçekleştirildi. Katılımcılar, dernek faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Dernek yönetimi, Kayalar’ın katılımının kendileri için anlamlı olduğunu belirterek teşekkür etti.

Birlik ve Beraberlik Mesajı Öne Çıktı
Bayramlaşma programında konuşan katılımcılar, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.
Program boyunca vatandaşlar arasında samimi sohbetler gerçekleşirken, bayramın manevi atmosferi hep birlikte yaşandı.

Dernekten Teşekkür Açıklaması
Akdağmadeni Lozan Mübadilleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan açıklamada, programa katılan tüm misafirlere teşekkür edildi.
Açıklamada, “Bayramlaşma programımıza katılım sağlayan başta hemşehrimiz Lütfullah Kayalar olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ederiz.” ifadelerine yer verildi.




