Başarılı operasyonun ardından Sıla karanlıktan aydınlığa kavuştu.

15 Yıl Sonra Yeniden Görmeye Başladı
Uzun yıllar görme kaybı yaşayan Sıla, gerçekleştirilen başarılı operasyon sayesinde yeniden görmenin mutluluğunu yaşadı. Yıllar sonra gelen bu mucizenin ilk anlarına tanıklık eden Ankara Abisi Derneği Başkanı Yasin Oyanık, duygularını kamuoyuyla paylaştı.
Oyanık, “Sıla karanlıktan aydınlığa kavuştu Elhamdülillah. Yıllar sonra gelen bu mucizenin ilk dakikalarına biz de şahit olduk” ifadelerini kullandı.

Başarılı Operasyon ve Destek Teşekkürü
Operasyonu gerçekleştiren Op. Dr. Oğuz Fidan’a ve sürece katkı sağlayan sağlık kuruluşuna teşekkür eden Oyanık, destek veren herkese minnettarlığını dile getirdi.
Başarılı operasyonun Alife Hospital’da gerçekleştirildiği öğrenildi. Ayrıca sürece katkı sunan ASKON Sakarya üyelerine de teşekkür edildi.
Yasin Oyanık, “Başta Op. Dr. Oğuz Fidan hocama, Alife Hospital hastanesine ve destekleri, kocaman yürekleri için ASKON Sakarya’ya çok teşekkür ederiz. Allah herkesten razı olsun” dedi.

İyilik Hareketleriyle Umut Olmaya Devam Ediyor
Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle ihtiyaç sahiplerine destek olan Ankara Abisi Derneği, bir çocuğun daha hayatına dokunarak umut ışığı oldu.
Sıla’nın yeniden görmeye başlaması, hem ailesi hem de destek verenler için büyük bir sevinç kaynağı olurken, bu anlamlı gelişme kamuoyunda da takdirle karşılandı.




