Zayıflama İğneleri: Kimler İçin Uygun? Kimler Kullanamaz?
Zayıflama İğneleri: Kimler İçin Uygun? Kimler Kullanamaz?
İçeriği Görüntüle

Kadın Doğum Hastanesi Gebe Okulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, eşli eğitimlere katılan anne ve baba adaylarıyla bir araya gelen Koordinatör Başhekim Prof. Dr. Levent Öztürk, tüm annelerin, anne adaylarının ve annelik hissiyatıyla dünyaya sevgi ve emek veren herkesin Anneler Günü’nü kutladı.
Ankara Bilkent Anneler Gunu 1

Ankara'da en özel Anneler Günü

Prof. Dr. Öztürk konuşmasında, “Sağlıklı anne demek, sağlıklı bebek demek. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Sağlıklı bir gelecek için elimizden geleni yapmaya, güçlü ekibimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca Kadın Doğum Hastanesi Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Gonca Türker Ergün ve Doç. Dr. Şule Özel, Gebe Okulu Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Özlem Uzunlar, Sağlık Bakım Hizmetleri Koordinatör Müdürü Garibe Adıgüzel ve Müdür Yardımcısı Dilek Eroğlu da söz alarak Anneler Günü’ne özel mesajlarını paylaştı.

Ankara Bilkent Anneler Gunu 2

Gebe Okulu Koordinatör Ebesi Elif Kiremit ise katılımcılara okulun işleyişi hakkında bilgi verdi. Etkinlikte Anneler Günü pastası kesildi, çiçekler takdim edildi ve duygusal anlar yaşandı.

Ankara Bilkent Anneler Gunu

Programın ardından 6 A Doğum Kliniği ziyaret edilerek yeni doğum yapan annelere hediyeler verildi. Günün sonunda Prof. Dr. Öztürk, emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederek bir kez daha tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Editör: Haber Merkezi