ESK'ya cami yapılacak

Et ve Süt Kurumu hizmet binası içerisinde 200 kişilik cami yapılacak. Kurum, Yozgat Belediyesine ait olan ve halen kurumun sınırları içerisinde yer alan arsayı satın aldı.

Belediye ile Et ve Süt Kurumu arsanın satışı konusunda anlaşmaya vardı. 8 bin 500 metre kare olan arsa üzerine et ve süt kurumu tarafından 200 kişilik cami yapılacağı öğrenildi.

Et ve Süt Kurumu hizmet binası içerisinde 200 kişilik cami yapılacak. Kurum, Yozgat Belediyesine ait olan ve halan kurumun sınırları içerisinde yer alan arsayı satın aldı. Belediye ile Et ve Süt Kurumu arsanın satışı konusunda anlaşmaya vardı. 8 bin 500 metre kare olan arsa üzerine et ve süt kurumu tarafından 200 kişilik cami yapılacağı öğrenildi. Et ve Süt Kurumunun arsa için belediye ye ne kadar ödeyeceği ise açıklanmadı.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, arsanın et ve süt kurumunun bünyesi içerisinde olduğunu söyledi.
Akgün, “Geçtiğimiz hafta Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ile görüştük. Arsanın satışı konusunda anlaştık. Bu hafta içerisinde de satışı gerçekleşecek” dedi.
Akgün, Et ve süt kurumunun o arsa üzerine cami yapmayı düşündüğünü ifade etti.

01 Oca 2018 - 12:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi