Spor

ASKİ Spor Kulübü Sporcuları T-20 4x200 Metre Bayrak Yarışında Dünya Şampiyonu Oldu

ASKİ Spor Kulübü sporcuları Aysel Önder, Fatma Damla Altın ve Esra Bayrak, 026 Virtus Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda T-20 4x200 metre bayrak yarışında Dünya Şampiyonu olarak ülkemize büyük bir gurur yaşattı.

Abone Ol

2026 Virtus Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda, T-20 4x200 metre bayrak yarışında Milli Takımımız, ASKİ Spor Kulübü’nden üç sporcunun katkısıyla şampiyonluk elde etti. Aysel Önder, Fatma Damla Altın ve Esra Bayrak, performanslarıyla ülkemizi dünya arenasında temsil ederek büyük başarıya imza attı.

Kulüp ve Antrenörlerden Gurur Mesajı

ASKİ Spor Kulübü yetkilileri, sporcuların başarısını kutlayarak, Milli Takımımız ve hocalarımıza teşekkür etti. Kulüp, şampiyonlukta emeği geçen tüm sporcularıyla gurur duyduklarını ifade etti.

Türkiye’ye Uluslararası Başarı Getiren Sporcular

T-20 kategorisinde ülkemize şampiyonluk getiren ASKİ Spor Kulübü sporcuları, hem kulüp tarihine hem de Türk atletizmine önemli bir başarı ekledi. Başarı, genç sporcular için de ilham kaynağı oldu.