Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Samet Bağcı, Yozgat’a gelerek Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanı Musa Seyda Şahin’in yeni açtığı işyerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Destici ve Bağcı, Yozgat’ta Alperen Ocakları ile olan güçlü bağlarını ve desteklerini bir kez daha pekiştirdi.

Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanı Musa Seyda Şahin’den Teşekkür Mesajı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanı Musa Seyda Şahin,

“Ofisimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ve Genel Başkan Yardımcımız Av. Samet Bağcı’ya gönülden teşekkür ederim. Destekleriniz, bizlere güç ve motivasyon katmıştır” ifadelerini kullandı. Şahin, bu tür ziyaretlerin Alperen Ocakları ve Büyük Birlik Partisi arasındaki birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu vurguladı.

Büyük Birlik Partisi’nden Yozgat’a Önemli Ziyaret

Mustafa Destici ve Samet Bağcı’nın Yozgat ziyareti, BBP’nin yerel teşkilatları ve Alperen Ocakları ile olan ilişkilerini güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Alperen Ocakları’nın Yozgat’taki faaliyetlerini desteklemek ve yeni açılan işyerinin hayırlı olmasını dilemek amacıyla gerçekleştirilen ziyaret, parti üyeleri ve destekçileri tarafından da büyük ilgiyle karşılandı.

Muhabir: Kadir Görgülü