Yapılan seçim sonucunda 59 oy alan Mert Ertekin, CHP Boğazlıyan İlçe Başkanlığı görevine seçildi. Diğer aday Nurettin Şahin ise 53 oyda kaldı.

Boğazlıyan’da Okul Çevrelerinde Huzur Operasyonu!
Boğazlıyan’da Okul Çevrelerinde Huzur Operasyonu!
İçeriği Görüntüle

Şükranlarımı sunuyorum

Kongre sonrası bir teşekkür konuşması yapan yeni İlçe Başkanı Mert Ertekin, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı: “Kaybedenin olmadığı bir ilçe kongresi gerçekleştirdik. Geçmiş dönem ilçe başkanımız Levent Özer ve yönetim kuruluna 26 aylık emekleri için, adayımız olarak partimize renk ve güç katan Nurettin Şahin ve yönetim kuruluna şükranlarımızı sunuyoruz. Katılan, katılamayan tüm delege, üye, misafir ve Boğazlıyanlı hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Asıl görevin ve sorumluluğun bundan sonra başladığı bilinciyle yolumuza devam edeceğiz.”

Chp Boğazlıyan Mert (2)

Yeni yönetimin önümüzdeki günlerde görev dağılımını yaparak çalışmalara başlaması bekleniyor.

Chp Boğazlıyan Mert (3)

Hayırlı olsun

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar da kongre sonrası yaptığı açıklamada, “Boğazlıyan’da yeni seçilen başkanımız Mert Ertekin ve yönetimine başarılar diliyor, yeni sürecin partimiz ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kongrelerimize katılan, katkı sunan tüm partililerimize ve yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: Haber Merkezi