Disiplinli çalışmaları, azimleri ve güçlü takım ruhlarıyla dikkat çeken öğrenciler, gösterdikleri performansla takdir topladı. İl genelinde gerçekleştirilen yarışmada elde edilen üçüncülük derecesi, öğrencilerin spor alanındaki yeteneklerini bir kez daha ortaya koydu.

Madalyalar Okul Müdürü Üsame Toy’dan
Başarı gösteren öğrencilere madalyaları, Okul Müdürü Üsame Toy tarafından takdim edildi. Törende öğrenciler tebrik edilirken, başarılarının devamı temennisinde bulunuldu.

Hedef Daha Büyük Başarılar
Okul yönetimi, akademik başarının yanında sportif faaliyetlerde de iddialı olduklarını vurgulayarak öğrencilerin her alanda desteklenmeye devam edileceğini belirtti.
Çekerek 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinin dart yarışmasında elde ettiği bu önemli derece, “Her zaman daha ileriye” hedefinin güçlü bir göstergesi oldu.





