Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Su İşleri personeliyle bir araya gelen Başkan İnce, çalışanlarla hasbihal ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Çekerek’te Eğitime Vefa: Mikail İpekel Kütüphanesi Hizmete Açıldı
Çekerek’te Eğitime Vefa: Mikail İpekel Kütüphanesi Hizmete Açıldı
İçeriği Görüntüle

Su İşleri Personeliyle Samimi Buluşma

Kahvaltı programında personelin talep ve düşüncelerini dinleyen Başkan İnce, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çalışanlarla aynı sofrayı paylaşmanın önemine vurgu yapan İnce, belediye hizmetlerinin ekip ruhuyla daha güçlü yürütüldüğünü ifade etti.

Emekli Personele Teşekkür

Programa, belediyede geçmiş yıllarda görev yapmış emekli saha personeli Zeki Haner, Erol Çekerek, Cemal Arslan, Hayrettin Pusar ve Mahmut Kaya da katıldı. Başkan İnce, davete icabet eden emekli personele, Çekerek Belediyesi’ne geçmişte sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

“Belediyecilik Birlikte Güzel”

Başkan Üzeyir İnce, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Güne Su İşleri personelimiz ile birlikte kahvaltı yaparak başladık. Kahvaltı programımızda hasbihal ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Davetimize icabet eden emekli saha personelimize, belediyemize geçmişte yapmış oldukları hizmetlerden ve katılımlarından dolayı teşekkür ederim.”

Muhabir: Haber Merkezi