İlçe park ve bahçelerinde kullanılan ahşap aksamlar, belediye bünyesindeki atölyede tasarlanıp üretiliyor. Bu yenilikçi uygulama, maliyetleri düşürürken, aynı zamanda ilçeye özgün ve estetik tasarımlar kazandırılmasına olanak sağlıyor.

Çekerek’te özgün tasarımlar
Başkan İnce, ilçede sürdürülen bu projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ahşap aksamların tamamını kendi atölyemizde üretmemiz, hem belediyemize büyük bir maliyet avantajı sağlıyor hem de ilçemize özel, özgün tasarımlar ortaya koyuyoruz. Bu sayede Çekerek'in park ve bahçelerinde hem estetik hem de fonksiyonel anlamda fark sağlıyoruz" dedi.

İnce, ilçenin her geçen gün daha güzel bir hale gelmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, vatandaşlara daha kaliteli bir yaşam alanı sunmayı hedeflediklerini vurguladı.






