Yozgat’ta kafa kafaya çarpıştılar: Ölü ve Yarılılar var!
Yozgat’ta kafa kafaya çarpıştılar: Ölü ve Yarılılar var!
İçeriği Görüntüle

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde eğitim veren Şehit Mustafa Koçak Okulu, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Değerler Kulübü öğrencileri, doğa bilincini artırmak amacıyla okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Öğretmenler Rehberlik Etti

Etkinlik, kulüp öğretmenleri Erol Eker ve Mehmet Ayyıldız rehberliğinde düzenlendi. Öğrenciler, öğretmenlerinin yönlendirmesiyle fidanları toprakla buluşturarak çevreye katkı sağladı.

Okul Yönetimi ve Personel Katıldı

Fidan dikimi etkinliğine okul idaresi ve öğretmenler de destek verdi. Programa:Okul Müdürü Samed Arslaner, Müdür Yardımcısı Fehmi Kuru, Sosyal Bilgiler öğretmeni Uğur Bayer, Okul personeli katılım sağladı.

Çevre Bilinci ve Değerler Eğitimi Bir Arada

Gerçekleştirilen etkinlik ile öğrencilerin hem çevre bilinci kazanmaları hem de değerler eğitimi kapsamında sorumluluk duygularının gelişmesi hedeflendi. Fidan dikimi sırasında öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu dikkat çekti.

Etkinlik sonunda okul yönetimi, organizasyona katkı sağlayan öğretmenlere, öğrencilere ve tüm personele teşekkür etti.