Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Samsun'un Atakum ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Serinlemek için girdiği denizde zor anlar yaşayan Sarısoy, cankurtaranların hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

Uzun Yıllar Emniyet Teşkilatında Görev Aldı

Celal Sarısoy, Ünye İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan deneyimli bir emniyet mensubudur. Son iki yıl içinde dört kez değişen Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne beşinci olarak atanan Sarısoy, emniyet teşkilatında uzun yıllar boyunca çeşitli sorumluluklar üstlenmiş ve başarılı görevler yapmıştır.

Boğulma Tehlikesi Atlattı, Sağlık Durumu Ağır

Taflan sahilinde serinlemek için denize giren Celal Sarısoy, bir süre sonra boğulma tehlikesi yaşadı. Cankurtaranların hızlı müdahalesiyle kıyıya çıkarılan Sarısoy, acil sağlık ekiplerine teslim edildi. Ondokuzmayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde tedavi altına alınan Sarısoy'un sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Mesai Arkadaşları ve Sevenleri Endişeli

Görevde dört kez değişiklik yaşanan Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne beşinci olarak atanan Celal Sarısoy'un bu zor günleri, mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından endişeyle takip ediliyor. Sarısoy'un sağlık durumunun stabil hale gelmesi ve en kısa sürede iyileşmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi