OSB’LER ŞEHRİ YOZGAT!

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şehrin organize sanayi bölgelerindeki (OSB) yatırımları ve altyapı çalışmalarını aktardı. Özkan, “Yatırımcıya güvenli ve modern bir şehir sunmak için tüm OSB’lerimizi hızlı ve tasarruflu şekilde geliştiriyoruz” dedi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şehrin organize sanayi bölgelerindeki yatırımlar ve altyapı çalışmalarını değerlendirdi. Boğazlıyan - Fuat Oktay OSB’nin yanı sıra Kale Seramik Özel OSB, Yerköy, Sera ve Jeotermal OSB projelerinde hızlı ve tasarruflu şekilde ilerlediklerini belirtti.


YOZGAT VALİSİ ÖZKAN: YATIRIMLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

YOZGAT’A NE YAPSAK YETMEZ

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Ramazan özel programında hemşehrileriyle bir araya geldi. Özkan, “Yozgat’a ne yapsak yetmez; OSB yatırımlarıyla sanayiyi büyütüyoruz, eğitim ve tarımı güçlendiriyoruz” dedi.

İl Özel İdaresi ile Her Alanda Yatırım

Vali Özkan, Yozgat’ta kamunun ve yerel yönetimin uyumlu çalışmasıyla yürütülen yatırımlara dikkat çekti. İl Özel İdaresi’nin şehir ve köylerde eğitim, sağlık, altyapı, tarım, turizm ve sanayi alanlarında önemli çalışmalar yürüttüğünü belirten Özkan,
“Arkadaşlarımız devasa bir coğrafyada sahada çalışıyor, bir yerine iki, iki yerine üç çalışarak personel ihtiyacını kendi gayretleriyle karşılıyorlar. Böylece yatırımların hızı artıyor” dedi.

Altyapı Yatırımları Aralıksız Sürüyor

Özkan, son yıllarda yaşanan afetler ve zorluklara rağmen Yozgat İl Özel İdaresi’nin yatırımlarını durmaksızın sürdürdüğünü belirtti. Vali Özkan,
“6 Şubat depremleri ve diğer zorluklara rağmen Anadolu’nun her noktasında yatırımlarımıza devam ediyoruz. Son bir buçuk-iki yılda bütçemizi üç katına çıkardık. Bu başarı hem vatandaşlarımızın hem de meclis üyelerimizin ve devletimizin katkısı sayesinde gerçekleşti” dedi.

Afetler ve zorluklara rağmen yatırımların kesintisiz sürdüğünü vurgulayan Özkan, bütçenin önemli ölçüde artırıldığını ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.


Devlet yönetiminde ortak akıl şart

İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Orta Doğu’daki gerilimin Türkiye’ye etkilerine dikkat çekerek hükümete sert uyarılarda bulundu. Kayalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a muhalefet liderlerinin de bilgilendirilmesi çağrısı yaptı.


Döneri Avrupa’ya sevdiren Yozgatlı!

Yozgatlı iş insanı Remzi Kaplan, Almanya’da döner markalaştırarak Avrupa pazarına taşıdı. Kaplan, iş dünyasında başarısının sırrını disiplinli çalışma ve sosyal yatırımlarla da dikkat çekiyor.


Yozgat bizim sevdamız

Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Önceki Dönem Kurulu Üyesi Dr. Osman Coşkun, Ramazan ayı vesilesiyle hemşehrilerine gönderdiği mesajda Yozgat’a hizmet etmenin önemini vurguladı.

Dr. Coşkun, Çamlık Medya aracılığıyla hemşehrilerine selamlarını ileterek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Ramazan ayının gönülleri birleştiren bir dönem olduğunu belirten Coşkun, Yozgatlıların dayanışmasının her zaman örnek olduğunu ifade etti.


Jandarma unutmadı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında şehit ailelerini ziyaret ederek annelere karanfil verdi. Ziyaretlerde şehit annelerine ve ailelerine çiçek takdim edilerek günleri kutlandı.


Bilecik’te Yozgat rüzgârı esiyor

Bilecik Yozgatlılar Platformu Temsilcisi Volkan Polat, Çamlık Medya Genel Yayın Yönetmeni Tankut Yılmaz’ın katıldığı “Ramazan Özel Programı”nda Bilecik’te gerçekleştirdikleri faaliyetleri ve çalışmalarını anlattı.