Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararnameyle Diyarbakır Emniyet Müdürü iken Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Kaya’ya, hemşehrilerinden ve sivil toplum kuruluşlarından destek yağıyor.

Diva-Sen Genel Başkanı Osman Taşçı’dan Sert Tepki: Hizmetkara Tasarruf Makama 30 Bin TL Kıyak Zam!
Diva-Sen Genel Başkanı Osman Taşçı’dan Sert Tepki: Hizmetkara Tasarruf Makama 30 Bin TL Kıyak Zam!
İçeriği Görüntüle

Yargı, İş Dünyası Ve Stk’lardan Destek

Atamanın ardından, yargı camiası, iş dünyası ve emniyet teşkilatından birçok önemli isim Kaya’yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Yozgatlı hemşehrilerinin ilgisi ise dikkat çekti.

YOBİDAV'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma Vakfı (YOBİDAV) Genel Başkanı Durak Turan Düz ve vakıf yönetimi, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Fatih Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Durak Turan Düz, “Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Fatih Kaya’yı yönetimimiz ile birlikte ziyaret ederek görevinde başarılar diledik. Bizleri makamında kabul eden Kaya’ya teşekkür ediyoruz. Çalışkan, başarılı, vatansever hemşehrimiz Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Fatih Kaya’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

Kaya’dan Hemşehrilerine Teşekkür

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Fatih Kaya ise yaptığı açıklamada, Yozgatlı hemşehrilerinin desteğini her zaman yanında hissettiğini belirterek, “Ziyaretten dolayı Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Durak Turan Düz ve yönetimine teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin desteği bizim için çok kıymetli.”

Muhabir: Kadir Görgülü