Ankara’nın köklü eğitim kurumlarından Gazi Anadolu Lisesi, spor alanında önemli bir başarıya daha imza attı. Nevşehir’de 5 gün süren Okul Sporları Bölge Yarışmaları’nda mücadele eden satranç takımı, turnuvayı ikincilikle tamamladı. Elde edilen başarıyla birlikte ekip, Türkiye Final Yarışmaları’na katılmaya hak kazandı.

Bölge Yarışmalarında Gümüş Madalya
Zorlu mücadelelere sahne olan turnuvada Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri, disiplinli ve stratejik oyunlarıyla dikkat çekti. Takım, bölge ikinciliği elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldu.
Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin gösterdiği performansın büyük gurur kaynağı olduğu ifade edildi.

Türkiye Finali Bileti Geldi
Bölge yarışmalarındaki başarılı performans, Gazi Anadolu Lisesi satranç takımına Türkiye Finali kapısını açtı. Öğrenciler, Türkiye genelinde düzenlenecek final müsabakalarında Ankara’yı temsil edecek.

Öğretmenlere Teşekkür
Başarıda emeği geçen öğretmenler Öznur Bahadır ve Yücel Çıtak’a teşekkür edildi. Öğrencilerin turnuvaya hazırlık sürecinde gösterilen özverili çalışmaların bu sonuca büyük katkı sağladığı vurgulandı.

Disiplin ve Stratejinin Zaferi
Okul yönetimi, elde edilen başarının disiplin, azim ve stratejinin bir sonucu olduğunu belirterek öğrencileri tebrik etti. Gazi Anadolu Lisesi, akademik başarılarının yanı sıra sportif alanlarda da adından söz ettirmeye devam ediyor.





