İl Başkanları Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Aydoğmuş, Yozgat özelinde büyük hedefler belirlediklerini ve Türkiye genelinde güçlü bir değişim sürecine öncülük edeceklerini belirtti.
Yeni Yol Partisi ile Yeni Başlangıç
Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, “Yeni Yol, halkımızın taleplerine kayıtsız kalmadığımızın göstergesidir. Saadet, Deva ve Gelecek Partilerinin birleşmesiyle halkımıza umut ışığı olacak Yeni Yol Partisi doğdu. Mecliste artık halkın sesini daha güçlü duyuracak bir ittifak var. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” dedi.
Adalet ve Güven Vurgusu
Aydoğmuş, 2016 yılından itibaren Türkiye’nin adalet ve güven duygusunun ciddi bir şekilde zedelendiğini ifade ederek şu sözlere yer verdi:
“2016 yılından itibaren devlet düzeni büyük bir çöküş yaşadı. Adalet, ahlak ve güven kavramları zayıfladı. Sokaklar güvenliğini kaybederken, halkın mal ve can güvenliği tehlikeye girdi. Yeni Yol Partisi olarak bu düzeni değiştireceğiz. Adaletin, güvenin ve ahlakın hâkim olduğu bir sistemi yeniden inşa edeceğiz.”
Yozgat’ı Kalkındıracak Projeler
Yozgat’ın göç veren iller arasında yer aldığını vurgulayan Aydoğmuş, kentin ekonomik ve sosyal kalkınmasına öncelik vereceklerini söyledi:
“2002 yılında Yozgat’ın nüfusu 630 bindi, bugün bu sayı 430 bine düştü. Gençlerimiz iş bulamıyor ve göç etmek zorunda kalıyor. Yeni Yol Partisi iktidarında Yozgat’ı üretim tesisleriyle donatarak ekonomiyi canlandıracağız. Şehrin nüfusunu 1 milyona çıkararak Yozgat halkına umut olacağız.”
Yeni Yol Partisi, Halkın Partisi
Yeni Yol Partisi’nin halkın beklentilerine cevap vereceğini söyleyen Aydoğmuş, “Halkımıza söz veriyoruz. Türkiye’nin kaybolan adalet ve güven duygusunu yeniden inşa edecek, karanlık dönemi sona erdireceğiz. Yozgat için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.