Bozok Diş Polikliniği hizmetinizde

Diş Hekimi Özgür Yılmaz ve Safa Koral'ın önderliğinde hizmet vermeye başlayan Özel Bozok Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği dualarla açıldı.

Bozok Diş Polikliniği hizmetinizde
Haber albümü için resme tıklayın

Açılışa Belediye Başkanı Kazım Arslan, Ak parti İl Başkanı Celal Köse, Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Babül Cevheroğlu ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Belediye Başkanı Kazım Arslan, ilimiz güzel bir poliklinik daha açıldı. Kendilerine yeni hizmet binalarında kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum dedi.
Diş Hekimi Özgür Yılmaz ise, diş sağlığının önemine dikkat çekerek her yetişkin bireyin ve çocukların 6 ayda bir mutlaka diş kontrolünden geçmesi gerektiğini söyledi.
Yılmaz, Ağız ve diş sağlığı sadece ağzı ilgilendirmiyor. Ağızdaki bir enfeksiyon, çok rahat bir kalp hastalığına, kulak, göz ve beyin enfeksiyonlarına sebep olabiliyor. Tüm vücudun sağlığı açısından, sistematik sağlık açısından diş bakımı çok önemlidir. Bu yüzden ihmal edilmemelidir. Safa arkadaşımızla birlikte polikliniğimizi açarak hizmet vermeye başladık. Burada her türlü işlem yapılacak. Vatandaşlarımız başka illere gitmek zorunda kalmayacak diye konuştu.

07 Nis 2018 - 07:00 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yozgat Çamlık Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yozgat Çamlık Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yozgat Çamlık Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yozgat Çamlık Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber Gazetesi