Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Kadın takımları transfer yaptı. Kulüp bünyesinde bulunan Kadın Futbol Takımı ile Kadın Güreş takımı birer oyuncuyu kadrosuna kattı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü bir sporcuyu bünyesine kattı. Kulüp, Betül Görgülü’yü transfer ettiğini duyurdu.

Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Akgün, “Müdürlüğümüze bağlı Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Güreş Takımına, 50 kiloda 2021 yılında Türkiye üçüncüsü olan Betül Görgülü transfer edildi. Başarılar diliyoruz” dedi.

FUTBOL TAKIMINA TAKVİYE

Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı takviye yaptı. Takım, geçtiğimiz sezon Gazikentspor Kadın Futbol Takımının formasını giyen sol kanat oyuncusu Duygu Karabay’ı transfer etti. Tecrübeli oyuncu Yozgat’a gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

Kadın Futbol Takımı Antrenörü Oktay Elma, sol kanat mevkiine takviye yaptıklarını dile getirdi.

Elma, “Yozgat Kadın Futbol Takımı olarak geçtiğimiz sezon Gazikentspor Kadın Futbol Takımında sol kanat mevkiinde oynayan Duygu Karabay'ı kadromuza kattık” dedi. Murat KARATEKİN

Muhabir: Haber Merkezi