Yozgat Belediyesi Bozokspor oyuncuları şampiyon olacak bir takım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
“Kampımızı iyi değerlendiriyor ve iyi bir şekilde gidiyoruz. Şuanda her şey yolunda. Lige kısa bir süre kaldı. İnşallah takım olarak şehrimize güzel galibiyetler getireceğiz. Şehrimizi ve insanlarımızın ne istediğinin farkındayız ve çok iyi biliyoruz. Ona göre o mücadeleyi vereceğiz. Kötü günlerimiz olacak. Ama o kötü günleri iyi bir şekilde atlatıp güzel günlere kavuşacağımızı söyleyebilirdim. Bu takım kişilik olarak, futbolcu arkadaşlarımızla birlikte iyi bir takım. Emin olun ki bizim bir hedefimiz var. Biz o hedef için geldik. Bu takımı şampiyon yaparak o hedefe ulaşacağız. Herkes burada mutlu olacak” dedi.

Bu Takımı Profesyonel Lige Çıkaracağız
Kaleci Mücahit Atalay,
“Takıma yeni katıldım. Gümüşhanespordan geldim. Yoğun bir çalışma yapıyoruz. 1,5 ayı geçti hazırlanıyoruz. Belediye başkanımızın önderliğinde ciddi bir hedefi ve Yozgat Belediyesi Bozokspor’un. Şehirdeki özlemi dindirmek için hem de biz futbolcu grubuna güvenen insanlara mahcup etmemek için emek veriyoruz. İnşallah sezon sonu bu şehre, taraftara şampiyonluk getireceğiz. Yozgat Belediyesi Bozokspor’u profesyonel lige çıkartacağız.”

Güzel Hazırlanma Dönemi Geçiriyoruz
Kaleci Cihan Bal, “
Bu sezon inşallah güzel bir hazırlanma dönemimiz oluyor. Ligin başlamasına daha var. Hedefimiz şampiyonluk. İnşallah lig başladığında tüm taraftarlarımıza gösteririz” dedi.

Hedeflerimiz Büyük
Serhat Mermer,
“Geçen sene ilk yarı Kırklarelispor, ikinci yarı ise Bursa Yıldırımsporda oynadım. Bu senede Yozgat belediyespor ile anlaştım. Hedefler büyük. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Yozgat güzel küçük bir şehir.

Erken Bir Kaza Yaşadık
Burak Koçer,
“Ben aslen Yerköylüyüm. Ama Antalya’da yaşıyorum. Be sene Yozgat’a geldim. Takımım hak ettiği yerlere ulaşması için geldik. Üst liglerden ve bu liglerden toplanmış bir takımız. Ama her ligde olan şeyler. Hedefi olan takımlarda kazalar olur. Biz o kazayı erken yaşadık. Bir yönden iyi oldu. Lige ayakları daha sağlam basarak hazırlanıyoruz. İnşallah sonunda şampiyonluk olur” diye konuştu.
Muhabir: Kadir Görgülü