Damat Tween markası, İspanyol futbol devi Atletico Madrid ile yapılan giyim sponsorluğu anlaşmasıyla dikkat çekti. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, bu anlaşma hakkında, "İspanya'da Atletico Madrid'e sponsorluk sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda İtalya'da büyük bir grupla anlaşmaya varma yolunda ilerliyoruz. Orka Holding bünyesinde yer alan farklı markalar, toplamda 200'den fazla mağazada faaliyet gösteriyor. Üç yıl içinde İtalya'daki 50 mağazayı D'S Damat veya Damat Tween'e dönüştüreceğiz." şeklinde konuştu.

Süleyman Orakçıoğlu, iş dünyasında tanınmış ve saygın bir isimdir. Damat, Tween ve D'S Damat gibi markaları içeren Orka Tekstil'i kurarak, Türk giyim sektöründe büyük bir etki yaratmıştır. Elazığ doğumlu olan Süleyman Nazif Orakçıoğlu, üç çocuğun babasıdır. Bu başarılı iş insanı, iş dünyasındaki liderliği ve girişimciliği ile tanınırken, aynı zamanda İngilizce dilini de iyi derecede bilmektedir.

Süleyman Orakçıoğlu'nun ve Ahu Orakçıoğlu'nun yaşlarına dair kesin bilgilere ulaşmak mümkün olmasa da, Süleyman Orakçıoğlu'nun iş dünyasındaki etkisi ve başarısı herkesin takdirini kazanmıştır. Bu nedenle, isimleri son dönemlerde sıkça konuşulan bu kişilerin yaşları ve kariyerleri merak konusu olmaya devam etmektedir.

Muhabir: Haber Merkezi